RUOKA & JUOMA

ALUEELLA

Tapahtuma-alueelta löytyy festarievästä moneen makuun. Saatavilla on puuhiiligrillissä valmistettuja burgereita, wingsejä, pyttipannua, dipattavia kasvisnugetteja ja hot dogeja. Lisäksi kahvilavaunusta on saatavilla täytettyjä sämpylöitä, pullaa ja muffinseja.

Juomaravintolat kostuttavat janoisen festarikansan kurkkuja mm. oluella, siiderillä, lonkerolla ja viinillä sekä alkoholittomilla virvokkeilla. Alueella on myös A-oikeudet. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta, varaathan mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Myös Lähi ABC kontti palvelee kaikkien tapahtumien ajan. Kontista löytyy erilaisia herkuttelutuotteita sekä alkoholittomia juomia.

KAUPUNGISSA

Kävelymatkan päässä festivaalialueelta on suuri määrä ravintoloita, pubeja, kahviloita ja yökerhoja, joissa etkot ja jatkot ovat parhaimmillaan! Keskimaan kaikki ravintolat ja S-Etukortilla saatavat edut ruuista ja juomista löydät osoitteesta raflaamo.fi.

JATKOT

Sunset Parkin virallisena jatkopaikkana toimii yökerho Bra² 

BRA² Jyväskylän ydinkeskustassa jatkaa siitä mihin festareilla jäätiin. Bar, Base ja Beach –osiot takaavat viihtymisen juuri sinulle sopivassa ympäristössä. Lupaamme sinulle illasta toiseen valloittavan DJ-komppanian, tuttuja sekä tuntemattomia kohtaamisia ja ennen kaikkea fiiliksen siitä että mitä vain voi tapahtua!

Put your BRAs back on and have a blast!

VIP-MENU

VIP-ruokailu on tarjolla molempina iltoina klo 16-19. Ruokailuun pääset ennen porttien aukeamista pääsisäänkäynnin kautta (Solo Sokos Hotel Paviljongin edustalta).

 

Hiiliperuna-savulohisalaattia ja hernepestoa   L,G

Pieniä pekoni-sipulipiiraita
Romainesalaattia, sinihomejuustoa ja savustettua omenaa   L,G
Pikkelöityjä kasviksia ja härkäpapua   L,G
Paahdetulla sokerilla marinoituja pikkusipuleita L,G
Paviljongin leipää L ja kirnuvoita G

Ylikypsää savubarbequehärkää  L,G
Suolapaahdettua perunaa ja satokasviksia L,G
Soija-voikastiketta   L,G

Porkkanaleivos ja kinuskia VL
Kahvi, tee

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin

Sunset Park 25.8.2017
Sunset Park 2017 logo
extended_music_logo_footer