SUNSET PARK LINE-UP

Esiintyjät ja Ohjelma

KSHMR

Amerikassa syntynyt, mutta kashmirinintilaisilla sukujuurilla varustettu KSHMR on yksi tämän hetken kuumimpia elektronisen tanssimusiikin nimiä. Mies on työskennellyt ja tuottanut musiikkia lähes kaikille merkittäville EDM-artisteille joihin lukeutuvat mm. Tiësto, R3hab ja Headhunterz, sekä monet muut huippunimet. Mies tunnetaan erityisesti päätä huimaavista dropeista, sekä poikkeuksellisen monipuolisista ja laadukkaasti tuotetuista kappaleistaan, jotka yhdistelevät useita elektronisen musiikin tyylejä. KSHMR:n kaltaista megatähteä ei olla Jyväskylässä aiemmin nähty ja ulkomailla mies keikkailee suurimmilla EDM festareilla kuten Tomorrowlandissa ja Ultra Music Festivaleilla. Mies saapuu ensimmäistä kertaa Suomessa Sunset Park 2017 -tapahtumaan ja odotettavissa on todella päräyttävä show festivaalin päälavalla.

DJS From Mars

DJS FROM MARS

DJ’s From Mars -kollektiivi tunnetaan paitsi omaperäisistä esiintymisasuistaan myös loistavista mashup-remixeistään, joita tämä ahkerasti keikkaileva duo on soittanyt ympäri maailmaa kaukoidän klubeilta Las Vegasiin ja suurille festarilavoille asti. Alunperin puhtaana hauskanpitona startannut projekti saavutti vähitellen suurten kansainvälisten tanssimusiikkilabeleiden kiinnostuksen ja mm. David Guetta, Carl Cox ja Bob Sinclair ovat soittaneet kaksikon tuotoksia keikoillaan. Marssilaiskaksikon vaatimaton tavoite on valloittaa maailma ja Sunset Park sattui osumaan heidän ensimmäiseksi kohteekseen Suomessa. Elokuussa nähdään, miten energinen show liikuttaa suomalaisyleisöä.

Filatov & Karas

FILATOV & KARAS

Moskovalainen DJ-kaksikko Filatov & Karas on tehnyt musiikkia pitkään, mutta vuonna 2016 julkaistu remix Imanyn ‘Don’t Be So Shy’ –kappaleesta räjäytti potin ja nosti tuottajakaksikon kansainvälisille keikka-areenoille. Don’t Be So Shy -kappale on streamannut Suomessa platinaa ja kappaleen YouTube -videota on katsottu yli 200 miljoonaa kertaa. Filatov & Karas on kiinnitetty Sunset Parkin lisäksi myös Tomorrowland -festivaalille, joka kertoo paljon kaksikon tämän hetken suosiosta.

Lucas & Steve

LUCAS & STEVE

Hollantilainen DJ-tuottajakaksikko on lyhyessä ajassa noussut
yhdeksi suurimmista uusista tanssimusiikin nimistä
allekirjoitettuaan sopimuksen Spinning Recordsin kanssa vuonna 2014.
Heidän kappaleitaan on streamattu Spotifyssa kymmeniä
miljoonia kertoja ja ‘Love on my mind’ -hitti on soinut ahkerasti
Suomenkin radioissa. Kaksikko keikkailee ahkerasti maailman suurimmilla
festareilla ja tänä kesänä heidät on nähty mm. Tomorrowlandin päälavalla.
Lucas & Steveltä on lupa odottaa tiukka keikkasetti yhdistettynä
näyttävään visuaaliseen showhun. Festarikansa pääsee nauttimaan melodisesta future housesta mielenkiintoisilla mash upeilla ja remixeillä höystettynä, kaksikon omaa tuotantoa unohtamatta.

http://www.lucasandsteve.com/

Sak Noel

SAK NOEL

Espanjalainen Sak Noel muistetaan paitsi vuosien takaisesta ‘Loca People’ -megahitistään, myös energisistä klubikeikoistaan sekä tiuhaan viime vuonna Suomen radioissa soineesta Trumpets –hitistä, jossa vierailee myös dancehall kuningas Sean Paul. Mies työskentelee nykyään Los Angelesista käsin ja keikkailee vain harvakseltaan Euroopassa. Uutta musiikkia on tulossa vuoden 2017 aikana huipputuottajien ja artistien kanssa. Sak Noel on kiistatta espanjalaisen tanssimusiikin suurin tähti tällä hetkellä ja mies on myös maailmanlaajuisesti kovassa nosteessa.

Sak Noel tuo mukanaan bileisiin myös Salvin, joka on hänen oman levy-yhtiönsä suojatti. Salvi on mukana mm. Sak Noelin Trumpets megahitin videolla ja on myös ollut mukana tuottamassa biisiä. Salvilta on tulossa uutta musiikkia vielä tämän vuoden aikana Sak Noelin levy-yhtiön kautta. Sak Noel ja Salvi edustavat Barnaton -tyyppistä soundia, joka yhdistää espanjalaisen rytmimusiikin perinteitä ja reggaeton vaikutteita tiukkoihin elektronisen musiikin soundeihin.

Alex Mattson

ALEX MATTSON

Alex Mattson on yksi suomalaisen elektronisen tanssimusiikin menestyneimpiä nuoria tuottajajia/DJ:tä. Alexin ensimmäinen single Ufo feat. Solamay on streamannut Suomessa platinaa ja hänet valittiin hiljattain myös vuoden 2017 lupaavimmaksi artistiksi YleX:llä. Myös keikkoja on riittänyt niin Suomessa kuin Virossa ja Alex Mattson tähditti myös NRJ:n extravadance -kiertuetta viime syksynä.

Tällä hetkellä artisti valmistelee uutta musiikkia kesän festarivetoja varten ja mies nähdään myös Emma Gaalan lavalla helmikuussa.

Kiro

KIRO

KIRO on erityisesti tuottajana kunnostautuneen jyväskyläläisen Johannes Naukkarisen sooloprojekti. KIRO:n soundi yhdistää melodiset dropit ja rytmin selkeällä tyylillä, joka toimii niin pienemmillä klubeilla kuin suurilla festarilavoilla. KIRO on kunnostautunut mm. laadukkaiden remixien tuottajana mutta mieheltä on lupa odottaa ensimmäisiä omia julkaisuja vuoden 2017 aikana. KIRO:n soundi vetää vertojaan tämän hetken parhaille kansainvälisille tanssimusiikkinimille ja yhteistyökuvioita on vireillä myös ulkomaiden suuntaan.

The Second Level

THE SECOND LEVEL

Weekend Festivalin kautta esiin ponnahtanut The Second Level edustaa uuden suomalaisen tanssimusiikin energistä osastoa ja TSL:n musiikissa yhdistyvät useat tanssimusiikin tyylilajit aina Melbourne Bouncesta nykyhouseen sekä suurten festarilavojen perinteisempään bigroom-soundiin. The Second Level on nuoresta iästään huolimatta päässyt soittamaan huikeita keikkoja sekä Suomessa että Virossa, joista mieleenpainuvimpia ovat olleet Weekend Festivalin päälavan lopetus vuonna 2015 ja David Guettan lämmittelykeikka Tallinnassa. The Second Level julkaisi vuonna 2016 lupaavan Monday-esikoissinglensä ja vuonna 2017 on tulossa uutta musiikkia, jota on tuotettu yhteistyössä monikansallisen tiimin kanssa.

Samlight
Social hosted video URL is empty.

SAMLIGHT

Samlight on 22-vuotias Vantaalta kotoisin oleva DJ & musiikintuottaja, joka on monien klubikeikkojen lisäksi soittanut myös mm. Pohjoismaiden suurimmalla konemusiikin festivaalilla, Weekend Festival 2016 päälavalla. Hänen tyylinsä koostuu energisestä ja vahvasta house/future house -musiikista positiivisilla fiiliksillä. Samlight on aiempina vuosina julkaissut musiikkiaan muutamien eurooppalaisten labeleiden kautta ja saanut supportia artisteilta kuten Don Diablo, Lucas & Steve. Vuoden 2017 alussa Samlight kirjoitti sopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja julkaisi debyyttisinkkunsa ”Let Me Know ft. NEEA” levy-yhtiöltä 17. helmikuuta.

https://lnk.to/LetMeKnow

Sunset Park 25.8.2017
Sunset Park 2017 logo
extended_music_logo_footer